Kantoor

VRV-office_picto_2010_tcm198-186546Een behaaglijk binnenklimaat zorgt voor betere werkprestaties. U kunt dit bereiken door uw kantoorpand goed te klimatiseren en te ventileren. Hiervoor bieden wij volledige klimaatinstallaties aan. Van balansventilatie voorzien van een ventilatie unit met warmteterugwinning, tot volledige VRF systemen met heatrecovery. Ook kunnen wij uw kantoor voorzien van een volledig luchtinblaassysteem.

 

Luchtverdeelslangen

Met behulp van luchtverdeelslangen (airsocks), is het mogelijk om gekoelde en verwarmde lucht tochtvrij in een ruimte te verdelen. Airsocks zijn in vele maten, vormen en kleuren te verkrijgen.

airsock

 

 

 

 

 

 

 

 

Uitfasering koudemiddelen

Door de uitfasering van schadelijke koudemiddelen zoals bijvoorbeeld R22, is er een vervangingsmarkt ontstaan. Wij hebben de expertise in huis om een vervangingsconcept op te stellen waar subsidies op aan te vragen zijn. Denk hierbij aan de E.I.A. (Energie Investeringsaftrek)

r22

 

 

 

 

 

 

Montage – onderhoud – storingen

Naast de montage van installaties kunt u ook bij ons terecht voor onderhoud en storingen.

 

Actueel

Momenteel is de overheid actief bezig met het subsidiëren van energiezuinige installaties.

Met een VRF systeem, welke is voorzien van een warmtepomp, kunt u al gebruik maken van deze regeling. Zie onderstaande link voor meer informatie over subsidie regelingen.

 

http://www.rvo.nl/subsidies-regelingen/voorwaarden-voor-zakelijke-gebruikers-isde

 

http://www.eiaonline.nl/wat-is-de-energie-investeringsaftrek/

 

binnenunit 60x60 buitenunit

Contact

Vragen?

Bel met 0492 - 462333
of met 06 - 42528909

Langskomen?

Beekerheide 31
5741 HB Beek en Donk